Promo vesti

Kompletan servis vašeg vozila

Redovno održavanje vozila je neophodno da biste zadržali prvobitni kvalitet vašeg vozila u pogledu izgleda, udobnosti i funkcionalnosti. Auto servis MARKUS PRO professional je pravo mesto za ulepšavanje, ali i korekcije na vašim vozilima.

Za sva oštećenja na vašem četvorotočkašima pobrinuće se stručni kadar u ovom servisu, koji sve vraćaju u pređašnje stanje. Ulubljenja i ogrebotine nestanu kao da ih nikada nije ni bilo. Servis poseduje novu, najsavremeniju komoru za farbanje, što uz upotrebu najkvalitenijih (vodenih) boja, lakova i ostalih materijala garantuje kvalitet, trajnost i visoki sjaj lakiranih površina.

Mašinsko poliranje automobila je odlično rešenje umesto farbanja radi vraćanja sjaja kod teško matiranih vozila. Poliranjem je moguće ukloniti sitnije ogrebotine i pukotine, kao i vratiti visoki sjaj na matiranim i tamnim površinama.

Da bi auto pravilno funkcionisao, imao duži životni vek, da bi izbegli nepredvidive popravke i na kraju održali vrednost automobila, potrebno je posvetiti se stručno svom vozilu.
MARKUS PRO
Dušana Životića 15, Čalije
065/4141421
018/571172
FaceBook
www.AutoMarkusServis.rs

SERVIS MARKUS vrši:

– Popravku svih vrsta havarisanih vozila
– Izvlačenje havarije i merenje karoserije
– Farbanje i lakiranje vozila i motorcikla
– Mašinsko poliranje
– Zamena i prodaja auto stakala
– Zamena i prodaja limarskih auto delova i šofersajbni
– Varenje plastike i nadolivanje nepostojećih delova
NOVO U MARKUSU: Registracija vozila!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close