Politika

Ko su “kafedžike” i “ljudske olupine”, objasnila gradonačelnica Dragana Sotirovski

Objava gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski na svom zvaničnom fejzbuk profilu, gde je predstavnike opozicionih partija nazvala “kafedžike”, i “ljudske olupine” izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama. Ona je danas objasnila medijima da je njena izjava vezana za sve ono što se dešava ne samo proteklih dana, već duži vremenski period.

Kojoj opoziciji je namenjeno, objašnjava gradonačelnica Niša.

“Očigledno nije namenjeno aktivnoj opoziciji koja radi, koja predlaže, tako da smo mnoge njihove ideje mi usvojili. Radi se o “takozvanoj” opoziciji, koja je bojkotovala izbore, koja se plaši da izađe nama na crtu, a onda iz prikrajka, negde iza nekog ćoška, proziva, kontroliše, meri, prebrojava, traži i tako dalje. To je bilo upućeno njima. Dakle, namerno sam rekla, i dalje to mislim, da su većina njih ljudske olupine, jer su ostali i podržavaju ljude koji su pljačkali i koji su doveli naš grad do ruba propasti, a da je tako potvrđuju i protesti radnika koji i dan danas čekaju svoje zaostale plate, a čekaju zato što su preduzeća propala baš u vreme kada su njihovi lideri bili na vlasti”, kazala je Dragana Sotirovski.

Ona je rekla da je sada vlast tu da ispravlja nešto što je vrlo teško ispraviti. Bili smo “dolina gladi”, podseća ma koliko to teško i mučno zvučalo.

“Dakle, to je bio jedan moj pogled na to, jer se svake večeri kocke na trgu prebrojavaju. Neće imati više šta da  prebrojavaju, jer će radovi biti završeni do avgusta. Sve ono što nije dobro, ispravljaće preduzeće koje radi nadzor”, rekla je gradonačelnica.

Ona je objasnila da njena objava na društvenim mrežama nije saopštenje, već samo njen pogled na neke ljude koji nemaju svoj život, a imaju tuđe živote.

“Vode moj život iz njihovih fotelja, a kada bi dobili mogućnost da budu tu gde sam ja pitanje je šta bi uradili. Narod očekuje rezultate, a mi rezultate pokazujemo”, kazala je Sotirovski.

Ona je na kraju poručila da njih očekuje na sledećim izborima, neka stanu na crtu i što se tiče lokala i što se tiče Republike, i ako imaju kandidata za predsednika, neka ga daju, pa da vidimo ko će u toj trci pobediti i kome narod više veruje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Koje ti zeno rezultate pokazujes?
    Obecano:
    Zoo/akva park
    park kod delte/gornjomatevacja
    Somborski bulevar
    Fontana u kruznom toku
    Rekonstrukcija toaleta NISTA ispunjeno nije!
    Odustalo se od rekonstrukcije skole, dobijas svakodnevne ostavke, rupe na putevima koliko volis. Koje rezultate pokazujete? Koliko ste covid radnika nagradili? Popadase ljudi samo se sa Jerkanom i Danijelom slika kao da samo oni postoje a Jerkan u penziju odavno trebao da ode. Pokazujes ti rezultate pokazujes

  2. Вероватно би и ти који седну у фотељу градоначелника, да запосле свог супруга, као што је Драгана урадила.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com