IZBORI 2023.

Sotirovski: Današnji izbori su izbor između Vučića i Đilasa

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski izjavila je nakon glasanja da ima velika očekivanja.

“Ovo je pre svega dan kada glasamo ili za modernu Srbiju, za Srbiju koja je suverena, samostalna, Srbiju koja gradi auto-puteve i puteve, bolnice, škole i vrtiće, ili za Srbiju koja će da nas vrati u neke godine čije posledice osećamo i danas. Za Srbiju koja je zatvarala fabrike, otpuštala naše radnike, ljudima ostavljala neisplaćene plate i dnevnice. Verujem da će građani izabrati Srbiju koja ide napred, koja ne želi da se odrekne svoje južne pokrajine, koja pre svega vodi neutralnu politiku”, izjavila je Sotiorovski.

Ona je kazala da smatra da su današnji izbori odabir između Aleksandra Vučića i Dragana Đilasa.

„Verujem da će Nišlije da izaberu pravi put. Verujem da i da ćemo nastaviti da se razvijamo i kao grad i kao Srbija, da tamo gde smo stali nastavimo da radimo, to je naš cilj. Da gradimo i škole i bolnice i vrtiće, da našu decu školujemo, da ih stipendiramo i zapošljavamo Ona druga Srbija bi, nažalost, verovatno već sutra priznala Kosovo i Metohiju kao suverenu zemlju, uvela sankcije Rusiji i odrekla se Republike Srpske“, istakla je Sotirovski.

Dodala je da se u Nišu ne održavaju lokalni izbori, ali su važni jer će pokazati u kom pravcu će ići grad i da li Niš podržava Srpsku naprednu stranku i Aleksandra Vučića.

„Mi znamo šta nam je činiti do proleća (kada će biti raspisani lokalni izbori). Imamo mnogo započetih projekata koje želimo da nastavimo i završimo“, naglasila je Sotirovski.

Gradonačelnica Niša je zajedno sa svojim suprugom Nikolom glasala na biračkom mestu 19 u školi „Sveti Sava“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com