Servisne

JKP “Naissus”: Zbog radova, bez vode stanovnici nekoliko ulica u Nišu

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova.

Ulica Trebinjska br.18
Voda izbija ispod poptpornog zida, nužno je raskopavanje u Trebinjskoj ulici, kod broja 18. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, na prostoru od Bubanjske ulice do ulice Zmaja od Noćaja.

Naselje Novo Selo, ulica Gajtanička bb
Voda na ulici, nastavak radova u Gajtaničkoj ulici bb, u naselju Novo Selo. Zbog aktivnosti na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Gajtaničkoj ulici.

Naselje Gornji Matejevac, ul. Obilićeva br. 41
Prethodnog dana su bili odloženi radovi u Obilićevoj ulici br. 41, u naselju Gornji Matejevac. Nužan je iskop na popravci priključne veze i biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Gornji Matejevac, ulica Obilićeva i okolne ulice: Cerska, Čegarska, Rajićeva.

Naselje Nikola Tesla, ul. Prvokutinska kod brojeva 101 i 105
Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u Prvokutinskoj ulici, kod brojeva 101 i 105. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Prva Кutina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com