Servisne

JKP NAISSUS: Radovi na vodovodnoj mreži i na priključnim vezama

JKP Naissus radiće danas na vodovodnoj mreži na više lokacija.

RADOVI NA VODOVODNOJ MREŽI U ULICI JOVANA SKERLIĆA
Zbog radova na vodovodnoj mreži u ulici Jovana Skerlića kod broja 29 doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI VOJVODE PUTNIKA
Zbog radova na priključnoj vezi u ulici Vojvode Putnika bb doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U NIŠKOJ BANjI
Kvar na priključnoj vezi u Čegarskoj ulici kod broja 16, nužan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U SELU ČOKOT
Kvar na priključnoj vezi u ulici Maršala Tita kod broja 14, nužan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U KNEZ SELU
Kvar na vodovodnoj mreži u Knez Selu, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Čarnojevićeva 6-8, Moravske Divizije 10, Miluna Tošića Luna 2, 27.Marta 28, Drakčeta Vuksanovića 31, Sokobanjska na više lokacija, Bulevar 12.februar na više lokacija, Vojvode Gojka 6a, Despota Đurđa 27, Bitoljska-prilaz, u naselju Pasi Poljana ulica 1300 Kaplara, u selu Čamurlija u ulici Stevana Sinđelića 36. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com