Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na nekoliko lokacija

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

 

Ulica Stevana Nemanje br.15
Voda probija na kapi servisnog ventila, potreban je iskop u ulici Stevana Nemanje, kod broja 15. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru od Кosančićeve do ulice Jug Bogdanove (ulice: Кosančićeva, Cara Lazara, Laze Кostića, deo Stevana Nemanje, deo Кraljevića Marka i deo Jug Bogdanove).

Naselje Mramorsko brdo
Voda na ulici, nužan je iskop u naselju Mramorsko brdo, u ul. Put za Batušinac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na Mramorskom brdu.

Ulica Zaplanjska br. 69
Voda curi na prvom ventilu u ulici Zaplanjskoj, kod broja 69. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je manji prekid vodosnabdevanja, u vremenu do 15 sati, u delu Zaplanjske ulice.

Niška Banja, ul. Mojsija Mihajlovića Tošketa br. 84
Voda u šahti, potrebna je zamena dva ventila u Niškoj Banji, u ulici Mojsija Mihajlovića Tošketa, kod broja 84. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Mojsija Mihajlovića Tošketa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com