Servisne

JKP “Naissus”: Najavljeni radovi u Popovcu

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

NAJAVLjENI RADOVI U POPOVCU

Tokom dana obavljaće se popravke vodovodne mreže u selu Popovac, u ulici Mileta Đurđanovića, nastavak intervencije kod broja 57 i novi iskop, kod broja 102. Zbog radova biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u pomenutoj ulici i moguć prekid na prostoru sela Popovac i Medoševac. Zbog najavljene intervencije biće zatvorena za saobraćaj istoimena ulica Mileta Đurđanovića (kod broja 102, blizu parka), u vremenu od 9 do 13 sati. Nakon završetka radova predviđa se normalizacija vodosnabdevanja i saobraćaja.

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Voda na površini, nužni su iskopi kolovoz-asfalt u naselju Gornji Matejevac, u ulicama: Obilićevoj, kod broja 25, Delovskoj kod broja1, Hajduk Veljkovoj, kod broja 43. Zbog popravki vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama, ali je moguć prekid i na prostoru celog naselja Gornji Matejevac.

POPRAVKA KVARA U ULICI BULEVAR 12. FEBRUAR

Voda na asfaltu, potrebna je intervencije u ulici Bulevar 12. Februar, kod tržnog centra“Tempo“. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Bulevar 12. Februar.

POPRAVKE KVAROVA U NASELjU DOLAC

Voda na površini, potrebni su iskopi u naselju Dolac, u Crvenobreškoj i ulici Božin tor. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Dolac.

INTERVENCIJA U DONjOJ TRNAVI

Voda curi na dva mesta, potreban je iskop u Donjoj Trnavi, u ulici Ljubisava Simića bb. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u istoimenoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru sela Donja Trnava.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Dimitrija Tucovića 82, 48, 153, naselju Milka Protić- 3 br. 13/II, Miloša Obilića 4a, Čemerničkoj IV prilaz 3, Velikojastrebačkoj 2, Jovana Apela 18, Milana Toplice 18, Velikojastrebačkoj 11, Stanoja Glavaša 67, Đuke Dinić i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com