Servisne

JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

U okviru održavanja vodovodne mreže ekipe JKP”Naissus” danas obavljaju radove:

Na raskrsnici Vizantijskog bulevara i Bulevara Medijana.
Zbog radova na ispiranju mreže zbog popravke složenog kvara ostaje oslabljen pritisak u zgradama, na višim spratovima u naselju”Duvanište”. Završetak radova i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa do kraja nedelje nakon laboratorijske potvrde ispravnosti vode.

Suvi Do, ul. Sime Jocića bb.
Kvar na vodovodnoj mreži, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja mogući su povremeni prekidi do 15 sati u vodosnabdevanju, u delu sela Suvi Do.

Selo Mramor, u pumpnoj stanici.
Kvar na vodovodnoj mreži u pumpnoj stanici, voda dolazi u prostor gde se nalaze pumpe. Zbog obimnih radova na popravci havarije i servisiranju pumpe u prekidu je vodosnabdevanje u selu Batušinac, naselju Mramorsko brdo, Mramorski potok i delu sela Mramor. Zbog složenog tehnološkog postupka završetak radova i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja će potrajati nekoliko dana. U toku dana biće prisutna cisterna za snabdevanje korisnika pijaćom vodom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com