Servisne

Popravka kvara u Durmitorskoj ulici  

Voda sa ulice otiče u priključnu šahtu, potreban je iskop u Durmitorskoj ulici - prilaz kod broja 7. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u prilazu ali je moguć prekid i na širem delu Durmitorske ulice.

Popravka mreže u ulici Dušana Popovića  
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Dušana Popovića – prilaz, kod pekare „Čair“. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Dušana Popovića.

Nastavak radova u naselju Branko Bjegović 
Nastavljaju se radovi u Limskoj ulici kod brojeva 16/a i 21. Zbog popravki priključnih veza, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutim ulicama.

Nastavak radova na magistralnom cevovodu u selu Resnik 
Nastavljaju se prethodnog dana započeti radovi na magistralnom cevovodu DN 700mm, neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Popravke kvarova na prvim ventilima 
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Borska 8, Kosovke devojke prilaz II 10, Marka Jovanovića 22 i 36/a, Branka Miljkovića 108, Nišavska 7, Ivana Gorana Kovačića 21 i 52, Vladimira Ćorovića 21, Pantelejska 79, u naselju Čalije – Danijela Obradovića 16, u naselju Brzi Brod – Pustorečka 4, Ovčepoljska 28, u naselju Pasi Poljana – Jurija Gagarina 43, Jovana Jovanovića Zmaja, Danila Kiša 3, u naselju Branko Bjegović – Baštovanska 6, Stanoja Bunuševca 14-16, u selu Hum – Vuke Stevanović 30, Jadranska bb, na bulevaru Nikole Tesle 27b, u naselju Ratko Jović – Jagoša Lalatovića 1, Milenka Stojkovića 17 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže  
Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Rudnička sa prilazima, Jahorinska, na bulevaru potp. Gorana Ostojića.

Popunjavanje rova ulične mreže u Božidarčevoj ulici (Palilulska pijaca).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com