Servisne

Radovi na Čamurlijskom putu

Tokom dana obavljaće se radovi na priključnim vezama u ulici Orlovog kamena. Zbog osposobljavanja priključnih veza, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici i na delu Čamurlijskog puta.

Popravka mreže u naselju Deveti maj 
Potrebno je osposobljavanje šiber ventila na uglu ulica Lukovske i Sime Dinića. Zbog ručnog iskopa, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u navedenim ulicama kao i nekim okolnim ulicama.

Drugi iskop u naselju Deveti maj 
Voda na površini, potreban je iskop u Jošaničkoj ulici kod broja 1. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici, okolnim ulicama i selima Mramor, Čokot i Donje Međurovo.

Popravke kvara u Naserovoj ulici 
Potrebna je zamena servisnog ventila i iskop u Naserovoj ulici kod broja 4. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Naserovoj ulici.

Popravke veza u naselju Branko Bjegović
Voda na površini, potrebni su iskopi u ulicama Rujničkoj kod broja 28 i Limskoj kod broja 16/a. Zbog popravki priključnih veza, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutim ulicama.

Radovi na magistralnom cevovodu u selu Resnik
Zbog intervencije na magistralnom cevovodu DN 600mm, neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Popravke kvarova na prvim ventiima  
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Milojeva 3, u naselju Pantelej – Subotička 8, Gabrovački put II prilaz 58, Danila Kiša 3, u naselju Branko Bjegović – Baštovanska 6, u selu Hum – Vuke Stevanović 30, Krste Stefanovića 16, Drugi srpski ustanak 34, Patrisa Lumumbe 10, Jadranska bb, na bulevaru Nikole Tesle 27b, Milenka Stojkovića 17 i 24, u naselju Ratko Jović – Jagoša Lalatovića 1, Roberta Koha 6, u selu Gabrovac – Gabrovački put 25, Vase Čarapića prilaz II 28 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže
Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Čarnojevića, Višegradska, Voje Rinčića.

Zidanje šahte ulične mreže u Carigradskoj ulici (Niška Banja).

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com