Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnim mrežama

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija.

КVAR NA VEZI U КNEZ SELU
Voda na površini, nužan je iskop u Кnez Selu, na putu za Malču. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Кnez Selu.

RADOVI ZBOG КVARA NA VEZI U ULICI MARINA DRŽIĆA
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Marina Držića, kod broja 4. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Marina Držića.

КVAR NA MREŽI U SELU SUPOVAC
Voda na površini, potreban je iskop u selu Supovac, u delu prema naselju Кitice. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati, na prostoru u delu sela Supovac prema naselju Кitice.

КVAR NA VEZI U NASELJU DEVETI MAJ
Voda na površini, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ulici Zorana Cige Stojanovića, kod broja 12. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Zorana Cige Stojanovića.

NASTAVAК RADOVA U SELU LJUBERAĐA
Voda na površini u selu Ljuberađa, potreban je ručni iskop na ulazu u selo. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za jedno domaćinstvo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com