Servisne

JKP “Naissus”: Gornji Matejevac, Knez Selo, Mramor i Supovac bez vode

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

 

Gornji Matejevac, na više lokacija
Nastavak radova na više lokacija u Gornjem Matejevcu (ul. Bogova br. 2, ul. Pop Ignjatova br. 41, kod spomenika). Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Gornji Matejevac.

Кnez Selo, na dve lokacije
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u Кnez Selu, preko puta klanice i iznad česme. Zbog popravke priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Кnez Selu.

Selo Mramor
Voda na ulici, potreban je iskop kod trafoa u selu Mramor. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Mramor.

Selo Mramor, Mramorsko brdo
Voda na ulici, nužan je iskop na Mramorskom brdu, preko puta prodajnog objekta“Simpo“. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za žitelje sela Mramor i Mramorskog brda.

Selo Supovac
Curi voda ispod samog mosta u selu Supovac. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati za žitelje sela Supovac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com