Društvo

JKP „Mediana“ među građanima. Anketa o javnoj higijeni, divljim deponijama, očuvanju zelenih površina

Javno komunalno preduzeće „Mediana“ Niš pokrenulo je sveobuhvatnu anketu kako bi angažovalo građane i prikupilo njihove stavove i sugestije u vezi sa ključnim aspektima komunalnih usluga. Anketa se fokusira na teme kao što su reciklaža, divlje deponije, javna higijena, sakupljanje i transport komunalnog otpada, kao i očuvanje zelenih površina.

JKP „Mediana“ poziva sve građane da izdvoje nekoliko minuta svog vremena i učestvuju u anketi kako bi njihovi glasovi bili uzeti u obzir pri planiranju budućih operativnih programa. Ova inicijativa ima za cilj osiguranje da operativni planovi „Mediane“ budu usklađeni sa stvarnim potrebama i prioritetima građana.

U narednim danima, timovi „Mediane“ će biti prisutni na različitim lokacijama u gradu kako bi razgovarali sa građanima, slušali njihove odgovore i beležili njihove sugestije. Ovaj korak ima za cilj stvaranje dubljeg razumevanja i otvaranje dijaloga između preduzeća i lokalne zajednice.

Očekuje se da će rezultati ankete i povratne informacije sa terena omogućiti „Medianu“ da identifikuje ključne oblasti za unapređenje komunalnih usluga. Građani su pozvani da aktivno učestvuju i doprinesu procesu kako bi zajednički radili na stvaranju čistijeg, zdravijeg i održivijeg okruženja za sve građane Niša.

Anketu možete naći i popuniti na zvaničnoj fejsbuk stranici JKP „Mediana“ i na Instagram storiju, takođe JKP „Mediana“

Anketa se nalazi na linku: OVDE

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com