Hronika

Jedan brat osuđen na doživotnu, drugi na 20 godina za ubistvo biznismena u krugu fabrike

Ubio poslodavca pa mu nosio sanduk na sahrani

Nikola Mladenović (36) iz Niša osuđen je na kaznu doživotnog zatvora jer je 8.oktobra 2020. godine u krugu fabrike “MIN kopex” u Nišu brutalno usmrtio biznismena Draška Ranđelovića (46).

Podsetimo, oni su u prostorijama u krugu fabrike u stanju uračunljivosti, sa umišljajem, u saizvršilaštvu, na podmukao način lišili života Ranđelovića tako što su ga više puta udarili čekićem i sekirom u glavu.

Oni su obavestili policiju da se u krugu fabrike nalazi beživotno telo Draška R. i mirno dočekali dolazak policije.

Foto: B.LJ.

Tada su ispričali da ih je Draško pustio na pauzu za ručak i da su našli njegovo telo kada su se vratili. Najpre nisu bili osumnjičeni za zločin, ali ih je policija operativno taktičkim radom dovela u vezu sa zločinom nakon čega su uhapšeni.

Viši sud ovu odluku je doneo u ponovljenom postupku nakon što je Apelacioni sud 23. decembra prošle godine ukinuo prvostepenu presudu kojom je Nikola osuđen na 20 godina zatvora, a njegov brat oslobođen sa nalogom da se u ponovljenom postupku razjasni činjenično stanje, a naročito prisustvo Markovom biološkog materijala na oruđu ubistva.

Okrivljeni su poznavali Ranđelovića, koji ih je angažovao kao građevinske radnike za posao adaptacije poslovnih prostorija u krugu fabrike.

 

DETALJI UBISTVA U NIŠU: Osumnjičena braća za Draškovo ubistvo došla na sahranu. Jedan od njih je nosio sanduk

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com