Hronika

Apelacioni sud odlučuje o žalbi na doživotnu robiju za Gorana Džonića

Apelacioni sud u Nišu sutra će održati sednicu radi odlučivanja o žalbi protiv prvostepene presude Višeg suda u Nišu kojom je Goranu Džoniću iz aleksinačkog sela Moravac za trostruko teško ubistvo izrečena doživotna robija.

Apelacioni sud je s obzirom na veliko interesovanje odlučio da sednica bude javna pa će u sudnici tokom odlučivanja biti prisutni i novinari. Žalbu na presudu podnela je Džonićev advokat po službenoj dužnosti Biljana Pešić.

Odlučujući po žalbi Apelacioni sud ima mogućnost da žalbu odbaci i potvrdi prvostepenu presudu, ukine je i predmet vrati na ponovno odlučivanje Višem sudu ili da prvostepenu presudu preinači i Džoniću izrekne blažu kaznu.

Kako se navodi u presudi kojom je Džoniću izrečena doživotna robija, on je izvršio teško ubistvo u sticaju sa nedozvoljenim držanjem oružja i eksplozivnih materija. Donić je u noći između 26. i 27. septembra ubio brata od tetke Gorana, njegovu suprugu Gordanu i dvadesetpetogodišnju ćerku Lidiju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com