Hronika

Iz saobraćaja tokom vikenda isključeno 38 vožača

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u kontroli tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja 38 vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola i dva pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajne patrole u Svrljigu i Ražnju zadržale su vozače automobila „bmv“ (35) i „folksvagena“ (42), koji su upravljali vozilima sa 2,68 i 2,17 promila alkohola u organizmu i protiv njih će, zbog nasilničke vožnje, biti podnete prekršajne prijave.

Takođe, u Svrljigu je iz saobraćaja isključen dvadesetšestogodišnji vozač „audija“ sa 1,86 promila alkohola u organizmu, a u Nišu i Aleksincu dvadesetpetogodišnji vozač „folksvagena“ i tridesettrogodišnji vozač „opela“ koji su vozili pod dejstvom marihuane. Oni su, takođe, zadržani i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Tokom vikenda, saobraćajna policija na području Niša otkrila je ukupno 401 saobraćajni prekršaj.

“Apelujemo na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, da budu savesni i odgovorni i da se striktno pridržavaju svih saobraćajnih propisa, jer na taj način čuvaju kako svoj, tako i živote drugih učesnika u saobraćaju”, navodi se u saopštenju policije.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Код нас још увек иду прекршајне пријаве или је ово грешка у писању? у Европи је то кривично дело и кривична пријава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com