Hronika

Iz kuće ukrali 50 satova, bušilice i nakit vredan skoro 2 miliona

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su S. A. (2002) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i jednog petnaestogodišnjaka, takođe iz ovog grada, osumnjičenog da je počinio isto krivično delo.

Sumnja se da su oni u prethodnom periodu obili jednu kuću u Nišu i iz nje ukrali 50 ručnih satova, više bušilica, trotinet, kao i nakit u ukupnoj vrednosti od oko 1.800.000 dinara.

Policija je deo ukradenih predmeta pronašla i vratiće ih vlasniku.

Takođe, S. A. se sumnjiči da je obio još jednu kuću u ovom gradu iz koje je ukrao dva televizora, muzičko pojačalo, četiri tepiha i dva para zavesa, koji su pretresom stana koji osumnjičeni koristi pronađeni i vraćeni vlasniku.

Osumnjičenom S. A. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu, dok je petnaestogodišnjak priveden nadležnom višem tužiocu, nakon čega mu je određen pritvor od 30 dana.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com