EkonomijaPromo vesti

Infostud: Slobodna radna mesta u Nišu

Velika potražnja za radnom snagom, kako za visokokvalifikovane tako i za profile nižeg stepena obrazovanja u Nišu. Velike kompanije svakodnevno tragaju za potencijalnim saradnicima, a više o ponudi poslova >>>

U Nišu trenutno, prema podacima Infostuda, ima nešto više od 200 slobodnih radnih mesta, a bilo da ste visokoobrazovani ili zanatlije, široku paletu poslova možete pronaći na portalu poslovi.infostud.com

Infostud je portal koji Vam nudi najjednostavniji i najbrži način pronalaska željenog posla. Redovnim ažuriranjem oglasa za posao Infostud brine da svi građani imaju u vidu koja se zanimanja traže i koja su radna mesta slobodna. Sve što je potrebno jeste da se registrujete , napravite svoj CV i kroz nekoliko klikova pošaljete svoju biografiju poslodavcu kako bi vas imao u vidu. Takođe, poslodavci redovno pregledaju biografije koje naši korisnici ostavljaju u okviru svojih naloga.

U avgustu mesecu, sudeći prema oglasima na portalu poslovi.infostud, najviše oglasa za posao ima u sferi marketinga i prodaje.

Traže se prodavci u maloprodaji i velikoprodaji, kao i terenski komercijalisti.

Pored toga, primetan je broj oglasa u kojima se traže radnici u kol centrima, od prodaje do tehničke podrške.

Od zanatskih zanimanja mogu se naći ponude poslova za bravare, električare, kuvare, pekare.

Takođe, u mnogim firmama potrebni su vozači B i C kategorije.

Nekoliko firmi traži inženjere i IT stručnjake.

Znanje stranih jezika je uvek traženo, tako da se mogu naći oglasi vezani za kol centre ili onlajn predavače stranih jezika.

>>>

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati ovde.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close