Društvo

Humanitarna žurka za Mariju Đorđević

Humanitarna žurka Betonjere biće održana u nedelju 5. maja 2019. u niškom klubu Feedback, sa početkom u 21 čas. Sav prihod od ulaznica, po ceni od 100 dinara, namenjen je lečenju Marije Đorđević.

Betonjeru čine dvojac iz Niša – Filip Ćafi Avramović i Luka Radulović, koji pored emisije koja se bavi alternativnim bendovima sa područja Balkana, organizuju i festivale Into the pit, kao i žurke pod nazivom „Betoniranje“.

Ovoga puta Betoniranje ima humanitarni karakter, kako bi se sakupila sredstva za lečenje Marije Đorđević (23) iz Surdulice, kojoj je nedavno otkriven tumor bubrega i stručnjaci kažu da lečenje od takozvanog Belinijevog sindroma hitno mora da nastavi u Milanu, gde postoje velike šanse za pozitivan ishod, navode organizatori i dodaju da je Marija primljena u bolnicu u Milanu, gde je zadržana, i iščekuje se konačna dijagnoza, kao i odluka o početku terapije.

„Ovom prilikom smo odlučili da žurka ima humanitarni karakter, kako bismo na ovaj način dali svoj doprinos u lečenju onima kojima je to potrebno. U zemlji gde se bolesni leče putem SMS-a, ne ostaje nam drugo nego da računamo na humanost građana i pozovemo ih da ovim putem pomognu Mariji“, kaže organizator Humanitarnog Betoniranja Filip Avramović.

Novac za lečenje Marije Đorđević može se uplatiti na žiro račun njenog oca:

Zoran Đorđević

160-0400100029454-69

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com