Promo

Humanitarna svirka na splavu PORTO NUOVO za malog Veljka

Najbolji noćni provod na reci

U srcu Niša, na jednoj od najatraktivnijih lokacija, u samom centru grada nalazi se i jedini niški splav – Porto Nuovo. Jedinstveno mesto za odmor u svako doba dana, od prve jutarnje kafe, pa do najlepših zalazaka sunca, ali i noćni provod.

Akustične svirke na splavu Porto Nuovo, od srede do subote, postale su sinonim dobrog niškog provoda, uz  jedinstven pogled na reku. Ono još po čemu je prepoznatljiv spav na Nišavi, svakako jesu i humanitarne svirke koje organizuju za one kojima je pomoć najpotrebnija. Sav prihod od svirki biće uplaćen na račun u humanitarne svrhe.

Nedelja pred nama, 23. april od 21 sat rezervisana je za humanitarnu svirku za lečenje jednoipogodišnjeg Veljka Stojkovića koji boluje od neurodegerativnog poremećaja izazvanog genetskom mutacijom.

Veljko iza sebe ima više od 5 totalnih anestezija i različite invazivne i druge metode ispitivanja. Ustanovljeno je da se radi o jako retkoj bolesti, nepoznatoj u Evropi i šire.

Pomoć možete da uputite i odmah slanjem sms-a; human14651 na 454 ili uplatom sredstava na dinarski  160-6000001615093-17 ili devizni račun 160-6000001616492-88.

Rezervišite svoj sto na vreme – spojimo lepo i korisno!

“Pozivamo sve dobre ljude da uradimo ono što je u našoj moći i nadamo se najboljem”, poručuju organizatori.

 

Porto Nuovo Nišavski Kej, Niš
info@portonuovo.rs
065/ 2446 – 571
Instagram

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com