#AKCIJEDruštvo

Humanitarna svirka na splavu za lečenje malog Vukana

Nedelja pred nama, 14. april od 21 i 30 rezervisana je za humanitarnu svirku za lečenje Vukana iz Niša kome su potrebna sredstva za lečenje matičnim ćelijama.

“Mi nastavljamo da dajemo sve od sebe i pomognemo još jednom detetu kome je svaka pomoć dragocena. Pozivamo sve da daju svoj doprinos i da u nedelju još jednom pokažemo da umemo da bude složni i humani kad treba”, poručuju sa jedinog niškog splava Porto Nuovo.

Nikola Nani, Dušica Tričković i Apolo Bend pobrinuće se za dobru atmosferu, a vi budite humani i pošaljite SMS poruku 1334 na 3030.

Rezervišite svoj sto na vreme – spojimo lepo i korisno!

Vukan Andrejević iz Niša je treće dete iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće. Na rođenju dobija ocenu 10.

Prvi problemi se javljaju sa 18. meseci gde roditelji primećuju da Vukan nema razvijen govor kao svi njegovi vršnjaci. Roditelji kreću sa analizama i tretmanima logopeda, defektologa, psihologa, neurofidbek, imunoterapijama amino kiselinama iz inostranstva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Porto Nuovo (@portonuovo)

Vukan se razvija u svim sferama sem u govoru. Nakon magnetne rezonance otkriva se da ima plastičnost mozga kao posledicu nedostatka kiseonika na porođaju. Jedina nada za Vukanov boljitak je tretman matičnim ćelijama u inostranstvu.

Troškovi nastavka lečenja prevazilaze materijalne mogućnosti porodice pa se mole svi ljudi dobre volje da pomognu svojim donacijama kako bi Vuk pobedio u svojoj najvažnijoj borbi.

Sredstva su mu za tretmane matičnim ćelijama, logopedske i defektološke tretmane, neurofidbek tretmane, hiperbaričnu komoru, putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

Za Vukanov napredak! Budimo humani!

Pomozimo Vukanu!

Upiši 1334 i pošalji SMS na 3030

Jednokratna pomoć 200 din

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001468129-44

*Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.

Uplatom na devizni račun:

160-6000001468094-52

IBAN:

RS35160600000146809452

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com