Ekonomija

Hotel “Nais” ugostio prve posetioce

Hotel “Nais”, nekada popularni motel ugostio je juče prve posetioce, saopštio je danas menadžment tog objekta.

Prema rečima Tomasa Pavlovića, menadžera “Naisa”, hotel je počeo sa radom kako bi se uigralo osoblje i pripremilo za zvanično otvaranje hotela koje će biti u prvoj polovini septembra.

Pavlović je izjavio da hotel nakon kompletne rekonstrukcije ima oko 100 soba i četiri banketne i konferencijske sale, restoran čiji je kapacitet značajno proširen i potpuno novi spa centar sa zatvorenim bazenom, saunom, djakuzijem i slanom sobom.

“Hotel raspolaže banketnim i konferencijskim salama – Jelena I, Jelena II, Konstantin i Conference hall. Idejno rešenje je takvo da se sve sale mogu adaptirati prema zahtevima klijenata s maksimalnim kapacitetom do 2.000 osoba. Time se na jugu Srbije dobija izuzetan hotelski prostor sa nizom sala, gde će u svakom trenutku moći bez problema da se ugosti više stotina gostiju.

Foto: Hotel “Nais”

U hotelu će biti omogućeno i održavanje konferencija i poslovnih događaja. Ta svestranost će omogućiti da hotel postane pogodan za održavanje aposolutno svih vrsta događaja, nezavisno da li je reč o proslavama, konferencijama ili drugim manifestacijama”, objasnio je Pavlović.

On je istakao da je glavni investitor rekonstrukcije i otvarnja “Naisa” kompanija “Nais resort”.

“Već tokom rekonstrukcije je zaposlen veliki broj ljudi raznih profila. Sa otvaranjem zapošljavamo i nove profile radnika, čime će se ekonomski pomoći građanima na jugu Srbije. Posebno smo zadovoljni jer je reč o domaćoj investiciji, a uostalom većina izvođača i podizvođača radova na rekonstrukciji su bile isto srpske firme, tako da smo na taj način pomogli i razvoju Srbije. Sa početkom rada hotela ova investicija će biti od velike koristi ovom kraju pre svega zbog turizma. Time pomažemo i državi, preko PDV-a koji će se slivati u državnu kasu”, kaže Pavlović.

Prema njegovim rečima, hotel će imati će imati četiri zvezdice, a imajući u vidu da se kompleks prostire na 50 hektara, stvaraju se mogućnosti za dodatne investicije.

“Između ostalog, planira se i izgradnja akva parka i velikog i bezbednog parkinga, koje bi bilo pod 24-časovnim nadzorom, za sve putnike koji žele da se na miru odmore prilikom tranzita kroz Srbiju. Ovakva vrsta parkinga biće prva na teritoriji bivše Jugoslavije”, istakao je Pavlović.

On je istakao da očekuje da hotel “Nais” vrlo brzo postane neizbežna stanica za sve koji prolaze Koridorom 10.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com