DruštvoVirus Korona

Porodica Ivice Tončeva stavila Hotel Nais na raspolaganje državi i zdravstvenim radnicima

U periodu pandemije COVID-19 virusa i vanrednog stanja u kome se našla država Srbija, ključno je kako disciplinovano pridržavanje propisanih mera svih pojedinaca, tako i društveno odgovorno ponašanje privrednika. Porodica predsednika FK Radnički sa zamrznutom funkcijom, Ivice Tončeva, se takođe priključila borbi protiv koronavirusa.

Na inicijativu Marije i Aleksandre Tončev, suvlasnica Hotela Nais, hotel je stavljen na raspolaganje državi i zdravstvenim radnicima. Hotel može poslužiti za smeštaj pacijenata za koje eventualno ne bude mesta u bolnicama zbog koronavirusa, navedeno je na facebook strani FK Radnički Niš.

Na ovom velikodušnom gestu predsednika kluba i njegove porodice, lično se zahvalio i Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić. Slično je postupila još nekolicina vlasnika hotela u Srbiji, među njima i vlasnik niškog New City Hotela, Novica Tončev. Porodica Tončev je i ovaj put pokazala da su u svakom trenutku spremni da pomognu, kao i da dele sudbinu svih građana Srbije.

Rukovodstvo FK Radnički, igrači i stručni štab, kao i svi ostali zaposleni u klubu apeluju na sve da se priključe borbi protiv pandemije u skladu sa svojim mogućnostima, a veliki doprinos je ostati kod kuće i izbegavati sve nepotrebne kontakte. Na taj način sprečiće se dalje širenje virusa i olakšati posao lekarima i svim predstavnicima države u ovoj borbi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com