Društvo

Građani negoduju, nadležni objašnjavaju da je parking prostor iza Hale Čair blokiran lancima zbog Sajma knjiga

Parking prostor iza Hale Čair, kod Centroturista, koji je bio slobodan za parkiranje, sada je ograđen lancima. Građani koji su se javili redakciji Niških Vesti negoduju zbog toga i ističu da je sada ionako mali broj slobodnih mesta za parkiranje kod hale, još više smanjen. Nadležni objašnjavaju da je ovo samo trenutno stanje, jer je nadležna Uprava za komunalne delatnosti dala prostor organizatorima Sajma kniga za korišćenje.

Kada se završi Sajam sve će biti vraćeno u pređašnje stanje, uveravaju nas i podsećaju da ovaj prostor ne koristi Elektrodistribucija, kako su to građani rekli Niškim Vestima.

“Parking je prvenstveno namenjen za autobuse koji se tu parkiraju kada sportski klubovi dolaze u halu. Kada nema sportskih manifestacija tu se svi parkiraju”, objasnio je načelnik Komunalne milicije Dejan Kovačević.

Ovo potvrđuje i direktor JP “Parking servis” Dejan Dimitrijević.

“Plato iza Centrotursta, odnosno deo za parkiranje, je ograđen jer Hala Čair ima rešenje o rezervaciji zbog Sajma knjiga. Nema nikakve veze to sa distribucijom. Sada se uglavnom tu parkiraju oni vozači koji žele da izbegnu plaćanje parkinga”, istakao je Dimitrijević.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com