Politika

DS zahteva smenu odgovornih, bolji život neće skoro

Nova stara gradska vlast u Nišu, oličena u SNS i njenim koalicionim partnerima nastavlja sa ponižavanjem građana i građanki Niša. I dok ih sa TV bombarduju informacijama da nikada nisu bolje živeli i da bolji život samo što nije, lokalna vlast nikako da izađe iz VD stanja, saopštavaju iz Gradskog odbora Demokratske stranke.

Gradska toplana još uvek ima direktora koji je u statusu VD, i to stanje direktora Gradske toplane nas iz godine u godinu dovodi do sve većih problema, dok se Gradska vlast oglušuje o sve pozive i stalno menja cenu grejanja, ali uvek na više, iako cene energenata na osnovu kojih se i formira cena grejanja ne idu na višekažu u ovoj stranci.

Gradska vlast nikako da raspiše konkurs za izbor direktora Toplane, jer verovatno odgovara takvo VD stanje. A građani Niša plaćaju i do 2,5 puta skuplje grejanje u odnosu na Beograđane, iako imaju daleko manja primanja od njih.

DS izražava potpunu podršku Udruženju stanara koje se dugo već bori protiv nesposobnih rukovodioca koji obmanjuju sugrađane.

I poziva rukovodstvo Grada i Toplane da zaista počnu da rade posao za koji su plaćeni: rukovodstvo Grada da brine o interesima građana koji ih plaćaju a Toplane da ionako osiromašenim Nišlijama ne uzima više iz džepova kako bi pokrili svoju nesposobnost.

Grejanje može i mora da bude jeftinije i građani ne treba za to da se bore po hladnom vremenu na ulici, već je to njihovo pravo o kome lokalna Gradska vlast treba da vodi računa.

Očigledno vlast je zadovoljna sobom a građani i njihovi problemi ih ne interesuju. Oni telefonom, iz toplih kancelarija u programu TV brane nesposobno rukovodstvo i optužuju medije za kampanju protiv Toplane?! Gospodo, mediji su tu da informišu građane o svemu što je od značaja za njih, a cena grejanja u ovo hladno vreme je od izuzetnog značaja. A bolji život neće skoro (nema ga više ni na TV), navode u Gradskom odboru demokratske stranke u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com