DruštvoServisne

Dežurne službe za praznike

Dok će većina Nišlija dočekati Novu Godinu na svečan način u nekom ugostiteljskom objektu, toplom domu ili na Trgu uz Van Gogh, ima i onih koji će pored Hitne pomoći, Urgentnog centra i policije, dežurati i brinuti o zdravlju i bezbednosti građana,.

Za vreme novogodišnjih praznika 1. i 2. januara Dom zdravlja Niš  radiće od 7 do 20 sati, kao i Infuzioni punkt u Zdravstvenoj stanici “Čair” uz prisustvo dežurnog lekara.

Služba kućne nege, medicinske nege i palijativnog zbrinjavanja dežuraće na punktu u Rajićevoj od 7 i 30 do 14 i 30, dok će sestre na terenu biti od 7 do 20 sati.

Polivalentna patronažna služba i služba za laboratorijsku dijagnostiku radiće od 7 do 14 sati.

Stomatološka služba u  Hitnoj pomoći radiće redovno za vreme praznika.

Dežurna za vreme praznika je apoteka “Ćele Kula” i biće otvorena non-stop, dok će 1. januara raditi i apoteka “Čegar” od 8 do 15 sati. Drugog dana praznika pored ove dve apoteke radiće i apoteke u Aleksincu, Doljevcu i Svrljigu od 8 do 15 sati, a u Merošini od 7 do 14 sati.

Prodaja karata za javni gradski prevoz i 1. i 2. januara

Prodajno mesto u PC Ambasador biće otvoreno već prvog dana u novoj godini. Prodaja karata vršiće se od 8 do 16 sati, a za prve kupce predviđeni su prigodni pokloni.

U nedelju 31. decembra nakon 20 sati vršiće se sukcesivno isključivanje autobusa na svim linijama javnog prevoza u Nišu.

Autobusi će prvog I drugog dana u 2018. saobraćati po nedeljnom redu vožnje. U periodu zimskog raspusta primenjivaće se redukovani odnosno letnji red vožnje.

Bez naplate parkiranja za vreme novogodišnjih praznika

U ponedeljak 1. januara i utorak 2. januara 2018. JKP “Parking servis” neće vršiti naplatu i kontrolu parkiranja na opštim parkiralištima. U isto vreme neće raditi ni Korisnički servis U ulici Orlovića Pavla.

Već od srede 3. januara nastavljaju sa redovnom naplatom i kontrolom u zoniranim delovima grada, a svi šalteri radiće po uobičajenom vremenu.

JKP Mediana obaveštava građane da služba prikupljanja smeća neće raditi 1. januara, pa će korisnicima koji su predviđeni ta za taj dan usluga biti izvršena 31. decembra. Ostalim danima usluge će se vršiti po redovnom rasporedu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com