Kultura

Deskov koncert, poklon Nišlijama i njegovom drugu Šabanu

Desimir Desko Stanojević, po prvi put u Nišu održaće koncert za sve svoje sugrađane, na amfiteatru na keju 01. septembra, a u okviru Festivala dokumentarno-muzičkog filma “City Fest”.

Desko je kako kaže ostvario svoj san. Voleo je mjuzikl, a sada “živi mjuzikl”, jer za njega ovaj muzički žanr predstavlja život.

Upravo ta velika ljubav odvela ga je put Beograda, ali se u svoj Niš uvek vraćao i zahvaljujući njemu i naš grad dobio je čak dva mjuzikla.

https://www.youtube.com/watch?v=ql4vWtcwZsg&feature=youtu.be

Osim što dobro glumi, Desko i dobro peva. Da je u samom vrhu srpske glumačke scene, imali smo prilike da se uverimo, ali kako peva nismo imali mogućnosti da čujemo tako često.

Upravo zbog toga Desko će pokloniti Nišlijama koncert.

“Ja sam se potrudio da osmislim muzički program koji će nadam se da se dopadne svima koji će večeras biti samnom na Amfiteatru na keju, kod spomenika Šabanu Bajramoviću, druga iz moje mladosti. Muzika koja je meni dopadljiva nadam se i njima će biti. Tu će biti pesama iz mjuzikla, naših i iz svetskih. Naravno neće izostati i moje omiljene starogradske pesme”, rekao je Desimir Stanojević.

Kaže, imaće i  goste, prijatelje glumce. Prisetiće se svoje tvorevine, pozorišta “Treća polovina” iz davnih 70.-tih godina.

Pre Deskovog nastupa na niškom Keju, biće prikazan i film o njemu “Život je mjuzikl”. Program počinje u 19 časova.

https://www.youtube.com/watch?v=VBfRq3HyYqk

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com