Društvo

ČISTO: Ovako naš grad izgleda danas, neka takav bude i sutra!

U poslednjih nekoliko dana svedoci smo ružnih slika našeg grada. Tačno je da su neki delovi grada neuređeni, međutim mi se trudimo da sve delove grada jednako tretiramo, tako da smo svakog dana na terenu i maksimalno ulažemo napor da nam grad bude uređen i što se tiče javne higijene i zelenila i odvoza otpada, kažu u JKP Mediana.

 

U ovom preduzeću ističu da bi njihov napor urodio plodom i bio dugotrajniji, neophodna je i pomoć svih naših sugrađana.

“Građanski aktivizam, sveže ideje i savesno postupanje prema životnoj sredini, imperativi su svih nas”, ističu.

 

U Mediani kao primer odličnih međuljudskih i komšijskih odnosa, izdvajaju uređeni međublokovski prostor ispred Bulevara Nemanjića 72 i dodaju da ima još takvih primera.  Uz pomoć ekipe JKP “Mediana” Niš i ostalih gradskih službi, ove složne komšije dale su svoj doprinos uređenju zelenih površina u svojoj neposrednoj okolini.

 

“Nadamo se da će mnogi slediti njihov primer, a sve u cilju jedne lepše slike koju stvaramo za nas same, našu decu, ali i za turiste koji sve češće posećuju Niš”, dodaju u ovom javnom preduzeću zaduženom za lepši izgled našeg grada.

 

Za sve vaše predloge, sugestije ili reklamacije, možete kontaktirati Medianu svakog radnog dana putem telefona 018 250125 , besplatno pozivom na broj 0800 018002, ili putem aplikacije “komunalni problem” na sajtu www.jkpmediana.rs.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com