Društvo

Car Limbo “Humanitarno druženje za Janu Petrović iz Niša” na parkingu Elektronske industrije

U organizaciji Rise and Shine i Southside Car Meet održava se Car Limbo “Humanitarno druženje za Janu Petrović iz Niša” u nedelju 6. avgusta, sa početkom od 19h na Parkingu Elektronske Industrije.

 

“Svi posetioci će imati mogućnost da vide Modifikovane automobile kao i da uživaju u Car limbo automobilima”, najavili su organizatori.

Cena ulaznice je 500,00 dinara a celokupni iznos ide za lečenje Jane Petrović.

Jana Petrović je rođena 16.12.2006.godine u Nišu. Dete je iz uredno vođene trudnoće.

Odmah po rođenju, istog dana je poslata na Univerzitetsku dečiju kliniku u Beogradu. Jani je tada uspostavljena dijagnoza Tetrologija Fallot. Prva operacija je urađena sa godinu i 3 meseca u Tiršovoj. Druga operacija urađena je 2011.godine zbog pogoršanja njenog zdravstvenog stanja. Hirurška intervencija je rađena u inostranstvu kada je tokom hospitalizacije nakon mesec dana urađena i operacija kritične subglostične stenoze traheje.

Između operacija su urađene i nekoliko katetarizacije, ali je Jani sada potrebna naša pomoć kako bi otišla na treću operaciju u inostranstvu.

Jana je borac, uvek nasmejana, ali njen osmeh skriva tugu i bol. Novčana sredstva su potrebna za operaciju koju je potrebno što pre odraditi u Turskoj, za putne troškove, smeštaj i dalje lečenje u zemlji i inostranstvu.

Uplata na dinarski račun:
160-6000001718039-27

Uplatom na devizni račun:
160-6000001718983-08

IBAN:
RS35160600000171898308

SWIFT:
DBDBRSBG

PayPal:
paypal.me/pokrenizivotsrb

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com