Društvo

JANI JE POTREBNA NAŠA POMOĆ! Zbog nedostatka novca vraćena iz inostranstva

Jana je pre par dana bila u Italiji, u Milanu sa majkom, ali nažalost je vraćena kući zbog nedostatka novca. Jana Petrović je rođena 2006. godine u Nišu i dete je iz uredno vođene trudnoće.

Da Janino srce nastavi da kuca, neophodna je hitna operacija na otvorenom srcu koja košta čak 80. 000 eura koje je potrebno prikupiti do kraja novembra, a nažalost, još uvek nije prikupljeno ni pola.

Odmah po rođenju, istog dana je poslata na Univerzitetsku dečiju kliniku u Beogradu. Jani je tada uspostavljena dijagnoza Tetralogija Fallot. Prva operacija je urađena sa godinu i 3 meseca u Tiršovoj. Druga operacija urađena je 2011. godine zbog pogoršanja njenog zdravstvenog stanja. Hirurška intervencija je rađena u inostranstvu kada je tokom hospitalizacije nakon mesec dana urađena i operacija kritične subglostične stenoze traheje.

Između operacija su urađene i nekoliko katetarizacije, ali je Jani sada potrebna naša pomoć kako bi otišla na treću operaciju u inostranstvu.

Jana je borac, uvek nasmejana, ali njen osmeh skriva tugu i bol. Novčana sredstva su potrebna za operaciju koju je potrebno što pre odraditi u Italiji, za putne troškove, smeštaj i dalje lečenje u zemlji i inostranstvu.

Da Janino srce nastavi i dalje da kuca! Pomozimo Jani!

Slanjem SMS poruke 189 na 3800

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001718039-27

Uplatom na devizni račun: 160-6000001718983-08

IBAN: RS35160600000171898308

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom putem Paypala na linku: Paypal

Uplatom putem kartice na linku: E-doniraj

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com