Promo

Budite sami svoj kozmetičar

Neposredno nakon uvođenja vanrednog stanja zatvoreni su kozmetički saloni. O zdravlju i lepoti kože nekada je čak i bitnije voditi računa kada više vremena provodimo kod kuće, u zatvorenim prostorijama.

Kada nam nisu dostupni kozmetičari, za hidriranost i savršenu negu kože potrebni su najbolji preparatati.

Fitogal Vam predstavlja nekoliko preparata kojima možete biti sami svoj kozmetičar u kućnim uslovima i podarititi svojoj koži najbolju moguću negu.

FITOGAL Krema za lice Q10  + vitamin E & C

Krema za lice sa brzim upijanjem. Nemasna hidratantna krema, lagane teksture za potpunu negu kože lica, sa koenzimom Q10 i vitaminima E i C. Redovnom upotrebom odlaže se pojava finih bora, kao prvih znakova starenja kože i ublažava vidljivost već postojećih.

Pantenol krema

Pantenol krema – senzualna, nemasna krema za brzu i prirodnu regulaciju vlažnosti svih tipova kože. Brojni pozitivni efekti pantenola poput vlažećeg, regenerativnog, blagog antimikrobnog i anti-inflamatornog, potencirani su prisutnim alantoinom, vitaminom E i ekstraktom aloe vera.

Pantenol krema se preporučuje za:

  • održavanje zdravog izgleda kože i ublažavanje izgleda finih bora redovnom upotrebom,
  • ubrzavanje zaceljivanja manjih kožnih oštećenja,
  • ublažavanje svraba i neugodnosti kod ekcematozne kože i drugih problema osetljive kože,
  • sprečavanja razvoja strija redovnom upotrebom tokom trudnoće.
Foto: Drobotdean/Freepik

 

Fitogal Univerzalna krema

Fitogal Univerzalna krema je proizvod namenjen za dnevni i/ili noćni tretman svih tipova kože ruku I lica. Ovaj meki krem sadrži pažljivo odabrane I izbalansirane komponente masne faze, tzv. Emolijente, vitamin E I ekstrakt kamilice, što pored jedinstvenog osećaja kojeg pruža prilikom primene, omogućava I formiranje diskretnog filma koji hidratiše I štiti kožu.

Foto: Racool_studio/Freepik

Maslinova krema

Maslinova krema, sa 20% maslinovog ulja je izrazito hidrantan proizvod sa svojstvima regeneracije kožne barijere. Ubrzo nakon nanošenja, pokazuje i protivupalna svojstva. Ova nemasna krema kožu čini glatkom, nežnom, svežom i sjajnom, negovanog izgleda.

Foto: Prostooleh/Freepik
FITOGAL
www.dcp-hemigal.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM
069/8910409

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com