Politika

BRANISLAV JOVANOVIĆ: Građanima trebaju bulevari, a ne slikanje

„Jasno se vidi da je trasa deonice nastavka izgradnje Somborskog bulevara zarasla u korov, ali ono što posebno zabrinjava je da se na toj trasi grade i višespratni stambeni objekti, te je potrebno da se nadležne gradske službe i novo gradsko rukovodstvo uključe i spreče dalje kočenje izgradnje ove ključne saobraćajnice za Niš. Ogledalo lokalne vlasti u prethodnih osam godina upravo su saobraćajnice i bulevari koji nisu građeni stvarno, već su se čelnici grada slikali na „našminkanom” asfaltu, a razvoj grada je potpuno zaustavljen”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

Branislav Jovanović, odbornik koalicije “Niš moj grad”

Jovanović kaže da je ostalo da se Somborski bulevar završi do Bulevara Nikola Tesla, a da je umnogome olakšana situacija što bulevar najviše u svom delu prolazi kroz pantelejsku kasarnu.

Foto: Niš moj grad

„Uz saglasnost vlade Republike Srbije bi taj bulevar mogao brzo da se završi, jer smo mi u našem mandatu završili najtežu deonicu tog bulevara. Radi se o kapitalnoj investiciji i završetku saobraćajnog prstena oko grada”, zaključuje on.

Foto: Niš moj grad

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Mislim da je ipak najveci prioritet izmestiti zeleznicu kroz Nis koja ometa normalno odvijanje saobracaja vec decenijama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com