IZBORI NIŠPolitika

Stranka Niš, naš grad – Branislav Bane Jovanović, Novo Lice Srbije – Miloš Parandilović predala listu za lokalne izbore

„Stranka Niš, naš grad – Branislav Bane Jovanović, Novo lice Srbije – Miloš Parandilović predala je listu kandidata za gradske odbornike Gradskoj izbornoj komisiji koja će se, ako sve bude u redu, posle proglašenja, naći pod rednim brojem 10 na glasačkom listiću.

„Na našoj listi imamo spoj iskusnih političara, privrednika i mladih ljudi. Potpuno relaksirano ulazimo u ovu kampanju koja će biti jako kratka. Bez obzira na to, mi kampanju radimo već par decenija i ponosni smo na to što drugi obećavaju, a mi radimo. Niš je 2011. godine bio drugi grad u Srbiji po ekonomskim i drugim parametrima, ispred Novog Sada, a mi smo do 2012. godine vršili vlast u Nišu. Obećavam da ćemo preokret na bolje uraditi već u prvoj godini upravljanja gradom, jer imamo plan uštede, racionalizacije, štednje“, kaže Branislav Jovanović, nosilac ove izborne liste.

Predsednik stranke Miloš Parandilović došao je da podrži svoje stranačke kolege prilikom predaje zajedničke izborne liste.

„Nišlije će ovog puta imati za koga da glasaju i ubeđen sam će Niš biti prvi oslobođen grad posle ovih izbora. Siguran sam da nove vlasti neće biti bez naše zajedničke liste. Verujemo da će Bane imati priliku da nastavi da vodi Niš kao nekada, ali ne samo on, nego ceo tim koji smo okupili. Verujemo u odličan rezultat ove liste i jako sam ponosan što je Novo lice Srbije u saradnji sa organizacijom Niš, naš grad izašlo na ove izbore“, zaključuje Parandilović.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com