Promo

BEZ URASLIH NOKTIJU ovog leta – Dr VAIS

Lepo isunčano stopalo u udobnim sandalama, da – to želite da vidite kao prizor ispred sebe kada koračate…nikako požutele iskrivljene nokte koji vas muče prilikom svakog koraka. Urasle nokte već godinama uspešno leče u centrima Dr VAIS.

Urastao nokat nastaje kao posledica zadiranja bočne ivice nokta u okolno tkivo. Do urastanja nokta dolazi zbog lošeg sečenja noktiju, nošenja tesne obuće, a ostali faktori rizika su genetika, gojaznost, vrlo često se javlja kod sportista, profesionalnih vojnika, trudnica. Urastao nokat možemo prepoznati po pojavi crvenila, otoka, bola, a pokraj nokta se vrlo često uočava granulacija, koja je u narodu poznata kao “divlje meso” koja na minimalan dodir krvari.

Foto: Dr VAIS

Urastao nokat obično zahvata palčeve nogu, ali se može javiti i na drugim prstima.  U Dr VAIS centrima zbrinjavanje uraslog nokta vrše isključivo lekari, pomoću preciznih instrumenata i specijalnom podološkom tehnikom, koja omogućava isecanje samo uraslog dela nokatne ploče, uz minimalni osećaj bola. Ovakva vrsta obrade ne zahteva tretiranje nokatnog matriksa, kao u slučaju hirurške intervencije, te se pacijent nakon nje vraća uobičajenim aktivnostima. Poštovanje propisane terapije i načina nege ,od strane lekara, omogućava brzo saniranje problema i sprečavanje ponovnog urastanja.

Ovaj i sve druge tretmane možete zakazati na brojeve telefona 018/23-28-96 i 064/12-64-340.

U ordinaciji Dr VAIS primenjuju se sve neophodne mere u cilju sprečavanja širenja virusa korona i zaštite klijenata i zaposlenih.

Sve prostorije i radne površine detaljno i redovno se dezinfikuju i poštuju se sve propisane mere od strane Vlade Republike Srbije i Ministarstva Zdravlja.

DR VAIS
Branka Krsmanovića 43, Niš
018/23-28-96
064/12-64-340
www.drvais.rs
Facebook i Instagram 

 

Dr VAIS, tri decenije sa vama.

Dr VAIS, ime koje garantuje kvalitet!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button