Promo

Besplatno do nemačke diplome medicinske sestre: Možeš i ti, bez obzira na završenu školu!

Besplatna prekvalifikacija u Nemačkoj

Ukoliko imaš između 18 – 30 godina, završio/la treći ili četvrti stepen bilo koje srednje škole i želiš da promeniš profesiju i započneš karijeru u Nemačkoj kao medicinska sestra/tehničara, InJob International Vam pruža jedinstvenu priliku… Ako ste motivisani za dalje učenje i razvoj, ovo je pravi konkurs za Vas! Znanje nemačkog jezika i završena medicinska škola NISU USLOV za prijavu na konkurs.

Zapošljavanje medicinskih radnika u SR Nemačkoj poslednjih godina povereno je InJob International koji pruža kandidatima sigurno zaposlenje na nekoj od nemačkih klinika, dobijanje radne vize i pomoć pri nostrifikaciji diplome.

Prednosti programa:

  • Besplatan kurs nemačkog jezika od A1 do B1 nivoa – mogućnost pohađaja nastave u više gradova Srbije,
  • Besplatni nastavni materijal,
  • Pokriveni troškovi prevoda neophodne dokumentacije,
  • Pokriveni troškovi puta do Nemačke, uključujući i vizu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by InJob Nis (@injobnis)

Internacionalnu karijeru možete započeti upravo na konkursu za medicinske sestre/ tehničare, koji su završili Medicinsku školu opšteg smera u čitavoj Srbiji ali i visokoobrazovani kandidati takođe opšteg smera, a znanje nemačkog jezika NIJE USLOV ZA PRIJAVU NA KONKURS.

U InJob-u možete da pohađate besplatno kurseve nemačkog jezika, od nivoa A1 do B1/B2  nivoa koji je potreban za dobijanje radne vize i nostrifikaciju diplome. Na ovim specijalizovanim kursevima medicinskog nemačkog kandidati budu pripremljeni za polaganje odgovarajućih ispita i za intervju sa poslodavcima. Jezik medicinske struke je na ovaj način veoma blizak i omogućava brzu integraciju u novo radno okruženje, na ovaj način bi stručnost u onoj meri došla do izražaja.

Prijave možete poslati na:
edukacija.nis@injob.rs
065/88 07 037

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com