Promo

Beskompromisni stand up Semira Gicića u Nišu

Beskompromisni stand up, zakazan je u Domu vojske na Dan šale 1. aprila od 20 sati.

Beskompromisni stand up je jedna od najpopularnijih monokomedija u regionu koju izvodi glumac i dramaturg Semir Gicić.

Tema ove monokomedije je „Male stvari koje nas vežu“, te se posebno stavlja akcenat na situacije u kojima čovek svakodnevno živi. U njegovim nastupima nema viceva, političkih tema, muško-ženskih odnosa, jeftinih metafora, već sat i po vremena analize osoba kojima fale osobine osoba, životnih situacija i predrasuda o sortama ljudskim i neljudskim.

Semir je sa ovom komedijom napunio najveće sale bivše Jugoslavije, što zbog aktuelnih televizijskih uloga,  popularnosti na društvenim mrežama ali i zbog specifičnog i autentičnog izraza.

Monokomedija pod nazivom “Beskompromisni Stand up” je do sada izvedena preko 100 puta, širom Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske a i šire.

Publika trenutno ima priliku da gleda Semira u ulozi Čede u seriji “Popadija” na TV Prva, u igrano-muzičkog programu “Veselo veče” na RTS-u u ulozi Mome i stand up show-u “Reci 8” na Prvoj TV.

Semir Gicić je autor popularnih predstava: Pazi s kime spavaš, Ljubavne igrarije, Čekajući ministra, Imamo dojavu, Pinokio za odrasle, Ko vama dade predstavu, Deža vi i mnogih drugih.
 Pobednik je novogodišnjeg izdanja kviza Najslabija karika za komičare na TV PRVA.

Karte se prodaju online preko Tickets.rs ili na njihovim prodajnim mestima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com