Društvo

Bajkeri Deda Mrazevi dele paketiće i ove godine

MC Road Guardian, klub sa pravom tradicijom i ove kao i proteklih godina organizuje pripreme novogodišnjih paketića za decu sa Onkološke klinike. Obučeni u kostim Deda Mraza, 28. decembra u 11 sati obradovaće mališane koji će praznične dane provesti na Klinici.

“Paketići će biti dostavljeni na motorima, a mi obučeni u kostime Deda Mraza. Akcija će se održati 28. decembra sa početkom od 11 časova na Klinici za Onkologiju, a pored našeg kluba, biće i specijalni gosti iznenađenja koji će sa nama otpevati deci neku pesmu”, kažu bajkeri dobrog srca.

Ukoliko neko od građana želi da se priključi akciji, to može učiniti preko Banke Dobročinstva kod Marine Adamović ili da kontaktiraju MC Road Guardian preko društvenih mreža.

Nakon Klinike, bajkeri će nastaviti svoj dan u centru grada, kod Banke Dobročinstva zajedno sa Marinom Adamović i gostima od 13 sati gde će deliti slatkiše deci, slikati se sa decom i naravno prikupljati dodatnu pomoć za decu kojoj je pomoć najpotrebnija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com