Društvo

(FOTO+VIDEO) Žandarmerija i ove godine poklonila paketiće mališanima na Klinikama

Odred Žandarmerije u Nišu, 11. put po redu, podelio je 119 paketića najmlađim pacijentima na Dečijim klinikama Kliničkog centra.

Iz Uprave UKC -a kažu da su za mališane obezbeđene igračke kao i novi štampač za onkološki blok Klinike za dečije interne bolesti.

Paketići su izmamili osmehe dečici koja ove januarske dane provode u bolničkoj postelji na Dečijoj hirurgiji, Internoj klinici, ORL, Centru za oralno zdravlje i Klinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niške Vesti (@niskevesti)

nbsp;

“Godišnje se između osam i devet hiljada dece zadrži na hospitalnom lečenju u svim organizacionim jedinicama, a ako se računa i pružanje potrebnih usluga koje se pružaju deci, taj broj se meri desetinama hiljada. Ono što će još više popraviti kvalitet rada ove kuće je izgradnja nove Klinike za psihijatriju dečijeg razvojnog doba, projekat Svetske banke koja finansira program rekonstrukcijr svih Kliničkih centara u Srbiji, a to je nešto što će se dešavati u vremenu pred nama”, navljuju iz UKC Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com