Društvo

Besplatan prevoz do Kameničkog Visa za Prvomajski uranak

U susret predstojećim prvomajskim praznicima, za zainteresovane posetioce Kameničkog Visa, na dan 1.maja, Gradska opština Pantelej, kao i svih proteklih godina, obezbedila je besplatan prevoz do ovog popularnog izletišta.

Autobus bi prevozio izletnike na relaciji: polazak sa stajališta kod Učiteljskog doma, sa usputnim stanicama u Jagodin mali i ul.Kosovke devojke, preko Vinika i sela Kamenica do parkinga na izletištu Kamenički vis, po sledećem režimu :

-Polasci sa stajališta kod Učiteljskog doma prema Kameničkom Visu, na svaki neparni sat, počev od 07 do 19 časova.

-Povratak sa Kameničkog Visa, na svaki parni sat, počev od 08 do 20 sati.

Povodom očekivanih masovnijih okupljanja na ovim izletištima apeluje se na odgovoran odnos izletnika prema prirodi i uređenim izletničkim prostorima.

To se prvenstveno odnosi na strogu zabranu paljenja vatre u šumi, s obzirom da postoje predviđena i uređena mesta za roštiljanje i korišćenje vatre u kontrolisanim uslovima, kao i na obavezu posetilaca da za sobom pokupe izletnički otpad i odlože u postavljene posude i kontejnere koje će JKP Medijana tih dana intenzivnije prazniti.

U cilju očuvanja prirode i postojećeg izletničkog mobilijara, koji su učestalo na meti vandala, u dane praznika, ove prostore kontrolisaće komunalna policija.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com