Društvo

Aleksandra Prijović raspametila: Niška publika u kojoj je bila i Jelena Đoković uzvratila južnjačkom energijom (VIDEO)

Balkanska zvezda Aleksandra Prijović održala je u Nišu prvi od tri zakazana koncerta u Hali “Čair”, koja je bila dupke puna. Kada je kročila na binu ova popularna pevačica odmah se zahvalila Nišlijama koji su, kako kaže, najbrže reagovali na zakazane koncerte.

“U toku je turneja, imamo koncerte…ali kada smo zakazali Niš, termini su se rasprodavali u rekordnom roku. Rekle su mi kolege da je u Nišu nešto posebno i zaista bila je baš dobra atmosfera. Publika je bila najglasnija od svih koncerata koje smo održali do sada, ja sam presrećna i zahvalna niškoj publici”, rekla je popularna Prija.

Prvi gost koncerta bio je talentovani Dejan Kostić koji je autor mnogih njenih pesama. Specijalna gošća na koncertu bila je Indira Radić koja je otpevala nekoliko pesama što je nišku publiku posebno obradovalo. Pevale su Nišlije sa Indirom hitove koje Prija kaže puno voli.

“Kada sam bila mala mnogo sam volela i slušala Indiru, nisam ni mogla da zamislim da sada delim binu sa njom”, rekla je Aleksandra Indiri na šta je ona odgovorila gomilom pohvala na račun mlađe koleginice.

Prija je tokom koncerta nekoliko puta spomenu porodicu, menadžera a posebno se zahvalila i poručila svom suprugu Filipu da ga voli.

U publici je bila i supruga prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena Đoković koja se i poznaje za Aleksandrom.

“Ja baš volim Jelenu i kada se sretnemo prosto pročnemo da pričamo i niko ne može da nas zaustavi. Jako sam srećna što je ona večeras bila na koncertu. Znam da je danas bila ovde jer su u Nošu otvorili jedan vrtić. Presrećna sam što je bila tu, hvala joj”.

Jako mi je lepo, uživam u svemu ovome i retko mogu da prenesem kako se osećam kad izađem pred sve te ljude, rekla je nakon koncerta Aleksandra Prijović.

Deo pres konferencije možete da pogledate u nastavku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niške Vesti (@niskevesti)

Još dva koncerta održaće ova popularn apevačica sutra i u nedelju u Hali Čair od 20 sati.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com