Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na mreži u ulici Milojka Lešjanina

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija u gradu.

RADOVI NA MREŽI U ULICI MILOJKA LEŠJANINA

Voda na asfaltu, nužan je iskop u ulici Milojka Lešjanina, kod škole Radoje Domanović. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Milojka Lešjanina, na prostoru od semafora do radnje za prodaju guma “Agrohim“.

NAJAVLjENI RADOVI U ŠUMADIJSKOJ ULICI

Voda na površini, nužan je iskop u Šumadijskoj ulici, u krugu bivše fabrike MIN Lokomotiva Niš. Prethodnog dana je najavljena popravka vodovodne mreže, i biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Šumadijske ulice, na prostoru kruga MIN Niš, i za druge korisnike vezane na ovu mrežu. Moguć je prekid i u ulici Koste Abraševića.

POPRAVKA VEZE U ULICI SUVOVPLANINSKE ČETE

Voda sa ulice dolazi u kanalizacionu šahtu, potreban je iskop u ulici Suvoplaninske čete, kod broja 29. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutoj ulici Suvoplaninske čete.

NASTAVAK RADOVA NA UGLU BOROVE I BOROVE PRILAZ

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana na uglu ulica Borove i Borove prilaz. Zbog popravke priključne veze neće biti prekida u snabdevanju vodom.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U NIŠKOJ BANjI, PASI POLjANI I BRZOM BRODU

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u naseljima: Niška Banja – ul. Tošketova br.10, Pasi Poljana – ul. Šumarska II prilaz, Brzi Brod – ul. Radnička br. 2. Popravke u šahtama obavljaće se i u ulicama: Mavrovskoj br. 1, Ćirila i Metodija br. 28, Orlovića Pavla br. 20/a, Obilićev venac br. 115b, Kraljevića Marka br. 2, Mileve Marić Ajnštajn br. 15, Borskoj br. 95. Zbog popravki priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com