Servisne

JKP “Naissus”: Radovi u više ulica zbog kvarova na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

 

Ulica Кoče Racina br. 7
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Кoče Racina, kod br. 7. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u ulici Кoče Racina, i okolnim ulicama (Južnomoravske brigade i deo Bore Vukumirovića).

Naselje Gornja Vrežina, vikend naselje
Voda na površini, nužan je iskop u vikend naselju, u Gornjoj Vrežini. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u vikend naselju.

Ugao ulica Lole Ribara i Milentijeve
Obavljaju se neodložni radovi na uglu ulica Lole Ribara i Milentijeve. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u hotelu“Niški cvet“, na klinici“ Sava Surgery“, i manjem broju okolnih domaćinstava.

Naselje Nikola Tesla, ugao ulica II Nišavske i Alekse Šantića
Nastavak radova od prethodnog dana na uglu ulica II Nišavske i Alekse Šantića. Zbog složenog postupka na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Alekse Šantića i delu II Nišavske.

Selo Trupale, ulica Prvomajska br. 52
Voda na površini, potreban je iskop u Prvomajskoj ulici, kod broja 52. Ukoliko se budu izvodili radovi, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Prvomajskoj (u delu sela Trupale).

Toponički put bb
Кvar u šahti, voda curi na trotoaru, nužan je iskop na Toponičkom putu bb, blizu ugostiteljskog objekta“Stara kubura“. Zbog radova na popravci priključne veze neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com