Hronika

Uhapšeni zbog proizvodnje narkotika

Efikasnim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, uhapsili su N.S. (1972.), iz Niša, a protiv dvojice Nišlija podneli krivičnu prijavu u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, piše u saopštenju Policijske uprave Niš.

Policija je, juče, prilikom pretresa stana u kome je boravio N.S. pronašla šest paketa ispunjenih supstancom za koju se sumnja da je opojna droga heroin, težine 10 grama i jednu vagicu za precizno merenje. Sumnja se da je pronađena droga namenjena daljoj uličnoj prodaji.

N.S. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti predat Višem javnom tužilaštvu u Nišu, dok su za jednog od dvojice Nišlija bile raspisane dve cenralne poternice i on je sproveden u KPZ u Nišu na izdržavanje kazne.

Niška policija je takođe, u dve odvojene akcije, uhapsila S.Đ. (1971) i K.Z. (1995) , obojica iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kod osumnjičenih je pronađeno 97 paketa marihuane teška 233 grama, za koje se sumnja da su namenjeni daljoj uličnoj prodaji.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega su, uz krivične prijave, predati Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com