Hronika

MILICI JE SAJBER MANIJAK NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA: Njenu fotografiju okačio na sajt za poslovnu pratnju!

Devojka, inače apsolvent književnosti na niškom Filozofskom fakultetu, našla se na velikim mukama jer je morala da ubedi prvo svoje roditelje, a onda i ostale da je u pitanju zloupotreba njene slike ukradene sa Fejsbuka

Milica Ilić (24) iz Surdulice podnela je danas krivičnu prijavu protiv N. N. izvršioca jer je fotografiju na sajtu cityoflove.com na profilu eskort dame poznate pod pseudonomom “MILICA LUX” zamenio njenom.

Prevaru je izveo koristeći se printskrinom, tako što je fotografisao sajt, promenio sliku a zatim ga je “rasturao” preko društvenih mreža. Devojka, inače apsolvent književnosti na niškom Filozofskom fakultetu, našla se na velikim mukama jer je morala da ubedi prvo svoje roditelje, a onda i ostale da je u pitanju zloupotreba njene slike ukradene sa Fejsbuka.

– Pre dva dana me je pozvao prijatelj iz Surdulice i poslao mi sliku koju je on dobio preko Vajbera. Užasnula sam se, već dva dana živim u pravom paklu.

Opširnije na Telegraf.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com