Politika

SNS isključio istaknutog člana iz Niša!?

Jednoglasnom odlukom Izvršnog odbora Srpske napredne stranke isključen je dugogodišnji član ove partije iz Niša prof. dr Dragan Čorbić, nezvanično saznaju Niške Vesti.

“Zahvaljujem na informaciji da sam isključen iz stranke,” rekao je večeras Niškim Vestima Dragan Čorbić, po svemu sudeći bivši član SNS-a, koji nije želeo da potvrdi ili demantuje vest o tome da je isključen iz stranke.

Koordinator Gradskog odbora SNS-a u Nišu Milan Stanojković, kaže da još uvek nema zvanične informacije da je Čorbić isključen, ali da je tu vest čuo pre nekoliko sati od kolega iz stranke.

“Pretpostavljam da je razlog za isključenje to što je odbornik Čorbić kršio stavove stranke, za skupštinskom govornicom iznosio lične stavove. To su samo moje pretpostavke…,” ponovio je Stanojković.

“Nekadašnji” odbornik Srpske napredne stranke u niškoj Skupštini često je bio oštar za govornicom i javno kritikovao kako gradsku vlast, tako i samu Vladu Srbije. Govorio je da je gradska vlast “lenja, neodgovorna i nestručna” i da se Državni revizori “hvataju za glavu” zbog lošeg stanja. Odbornička grupa SNS posle ovih optužbi ogradila se od Čorbićevih reči.

O oštrom govoru Čorbića pisale su krajem septembra i Niške Vesti.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com