Hronika

NAJNOVIJA VEST: DRAMA u Niškoj Banji!

Kako Niške Vesti nezvanično saznaju, u  ranim jutarnjim časovima prijavljena je svađa u DnD vili u Niskoj Banji, a čula se i pucnjava. Trenutno iz hotela ne izlazi niko, a pregovarački tim pokušava pomoću megafona da kontaktira recepcionera D.J. već duži vremenski period, ali bezuspešno.  Stigla je žandarmerija da obije vrata, a po nezvaničnim infromacijama ubijen je vlasnik vile D.D.

 vilaaGlavni put za ulazak u Nišku Banju je blokirala policija  i nikome nije dozvoljen prolazak jer se smatra opasnim. Po nezvaničnim informacijama ubijen je vlasnik vile DnD, a na njega je iz pištolja pucao recepcioner koji se još uvek nalazi u zgradi. Ubistvo se dogodilo u ranim jutarnjim satima, a motiv je najverovatnije ljubomora, jer su i vlasnik vile i recepcionar bili zainteresovani za istu devojku. U međuvremenu je  žandarmerija upala u objekat koji je okružen jakim policijskim snagama, a na terenu je i Hitna pomoć.PUT

Prema nezvaničnim informacijama sa lica mesta, recepcioner je, nakon što je ubio vlasnika vile, zadržao goste kao taoce, ali ih je ubrzo i pustio. Recepcioner je živ, jer je primećeno da pomera zavesu. Ovih trenutka je u vilu ušla u Žandarmerija, a iz vile se čulo i nekoliko pucnja, a nakon toga je ušla i Hitna pomoć. Po svedočenju ljudi koji se nalaze na licu mesta,  poslednji pucnji koji su se čuli posledica su aktiviranja šok bombi, a u međuvremenu je stigla još jedna ekipa Hitne pomoći. Sanitet je UPRAVO odvezao JEDNO POVREĐENO LICE, a žandarmerija se još uvek nalazi u vili.
HITNA

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com