Društvo

Oficirski dom spreman za sastanke visokih zvaničnika

U ovim trenucima, u Oficirskom domu po protokolu, počinje sastanak premijera Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima pet okruga, a sutra u 10 sati počinje i srpsko- albanski poslovni forum. Na dnevnom redu foruma će biti ekonomske teme.

 

Poseta Nišu premijera Srbije, Aleksandra Vučića i ministara u Vladi Republike Srbije počela je u 17 sati, sastankom sa načelnicima pet okruga, gradonačelnicima i predsednicima svih opština Nišavskog, Topličkog, Pirotskog, Jablaničkog i Pčinjskog okruga.OFICIRSKI

Kako je ranije rečeno medijima sutra, u petak, 14. oktobra u 10 sati, srpski premijer Aleksandar Vučić i albanski premijer Edi Rama razgovaraće o investicijama u regionu.

Najavljujući forum, Vučić je naglasio da Srbija i Albanija u budućnosti moraju da rade na zajedničkim projektima koji bi spojili dve države i dva naroda.

Na biznis forum u Niš pozvani su i preduzetnci jer je “cilj da što više albanskih kompanija trguje sa srpskim”, rekao je ranije Vučić medijima.

Jedna od tema foruma tiče se i razvoja infrastrukture, glavna – izgradnja auto puta Niš-Tirana.policija

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com