Sport

Radnički: Još dva pojačanja

U samom smiraju prelaznog roka Radnički je dobio još dva pojačanja. Štopersku liniju je pojačao Aleksandar Ignjatović, a konkurenciji u napadu se pridružio ruski internacionalac, Ramazan Šamilovič Isajev.

Aleksandar Iggnjatović je dete Radničkog, rođen 11.04.1988. i prošao je kompletnu fudbalsku školu Radničkog. U periodu od 2006. – 2008. godine je zabeležio 57 nastupa za naš klub.

ignjatovicNakon Radničkog karijeru je nastavio u čačanskom Borcu gde je proveo naredne 4 godine. U međuvremenu je 2009. bio na pozajmici u holandskom Fejenordu. Za Čačane je odigrao 72 utakmice postigavši jedan gol. Iz Borca je karijeru nastavio u mađarskom Honvedu čiji je bio član do dolaska u Radnički. Za ovaj čuveni mađarski tim je odigrao preko 120 isaevutakmica u prvenstvu, mađarskom Kupu i kvalifikacijama za Ligu Evrope. Ignjatović je nastupao dva puta i za mladu reprezentaciju Srbije u selekciji do 21 godine. Potpis na ugovoru će biti validan godinu dana.

Napadačima se pridružio mladi ruski internacionalac Ramazan Šamilovič Isaev. Ovaj osmanaestogodišnjak je debitovao kao omladinac Torpeda iz Armavira za koji zabeležio 7 nastupa. Nakon toga prelazi u beloruski Dinamo iz Bresta za koji je u Premijer ligi Belorusije uknjižio 12 nastupa uz dva postignuta gola. Isajev je ruski državljanin, rođ. 17.01.1998.g. u Mahačkali, a ugovor je potpisao na 3 godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com