Hronika

EKSLOZIJA BOMBE u Nišu: Ima teško povređenih!

Noćas, u 2:40 časova između Dušanove ulice i zgrade “Kalinka” u samom centru Niša eksplodirala je eksplozivna naprava, kada su povređeni muškarci rođeni 1972., 1994. i 1995. godine, potvrdili su za Niške Vesti u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć. Na terenu je intervenisala hitna pomoć sa tri vozila i tri muškarca prevezla u Urgentni centar, potvrđuje dežurni lekar Saša Milutinović.

Kako nezvanično saznajemo, bomba se aktivirala kada je izvesni A.B. otvorio vrata parkiranog automobila, marke Fiat Punto, koji je bio parkiran u blizini TC Dušanov bazar. Tom prilikom je A.B. teško povređen, a nakon intervencije hitne pomoći prevezen  je u Urgentni centar. Nezvanično saznajemo da je povređenom amputirana noga.

Dvoje prolaznika je od detonacije zadobilo povrede i to I.V. tešku telesnu povredu leđa, a A.S. povredu stopala. Njima su sanirane povrede u Urgentnom centru, pritom je A.S. pušten na kućno lečenje, dok je I.V. zadržan u bolnici, nezvanično saznajemo.

U niškoj hitnoj pomoći samo potvrđuju da jedan od muškaraca ima teške povrede potkolenice.

Detonacija se osetila i nekoliko stotina metara od mesta eksplozije. Veliki broj mladih Nišlija koji su bili u blizini i boravili u obližnjim kafićima, kažu da je detonacija bila jaka i da su se uplašili, kada su u panici pobegli sa lica mesta.

Očekuje se saopštenje Policijske uprave Niš.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com