Hronika

Troje povređeno u tri udesa

U tri saobraćajne nesreće povređeno je troje.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče u 7.30 na Bulevaru 12. februar kod male pošte, povređeno je jedno lice, potvrdili su u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć. Reč je o povredama grudnog koša, potkolenice, karlice i površinske povrede. Nakon ukazane pomoći povređeni je prevezen u Urgentni centar.

“U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovalo je tri vozila. Osnovno javno tužilaštvo je obavešteno, nakon toga i podneta krivična prijava protiv jednog od vozača koji je učestvovao u sudaru”, rekli su za Niške Vesti u Policijskoj upravi.

Juče u 9:45 časova takođe na Bulevaru Nikole Tesle kod Niš-auta, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su dva lica povređena. Lica su pregledana i zbrinuta na licu mesta, potvrdili su u hitnoj pomoći. Niška policija o ovom događaju nije dobila prijavu.

Sinoć u 18:50 na Jelašničkom putu prevrnuo se automobil, beogradskih registarskih oznaka, nema povređenih.

“U ovog saobraćajnoj nesreći nema povređenih. O slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i nakon toga podneta je prekršajna prijava protiv vozača”, rekli su u niškoj policiji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com